Bloggen

Bloggen

Min Värld!

Här skriver jag mest om vardag, problemlösning, hem och hushåll.

Vad som händer i Min Värld, helt enkelt.

Under inläggen finns en kommentarsknapp, där ni kan lämna kommentarer, diskutera och debattera.

Ni kan också kontakta mig på min hemsida.
www.ciakarlsson.se

Patetiskt klagande...

Cias åsikter och funderingarPosted by Cia Sat, October 28, 2017 13:16:25
Jag vet inte om jag tagit på mig alldeles för mycket, men både ork och lust börjar svika. Med jobb, studier, barn och ett bröllop att planera och fixa inför så ligger allt väldigt nära just nu. Och det hjälper ju inte att hemmet måste fungera, städas, fixas och maten måste lagas och disken måste diskas.

Jag tittar mig runt i mitt hem från min favoritfåtölj och ser allt som borde göras... Men jag ids itt att göra nå för det.
Jag ids itt lyfta arslet en gång.

Känner mig bara knäckt av allt just nu.. Men jag vet också att om jag bara reser mig upp, sätter igång musik och tar disktrasan i handen så går vardagsstädningen utav bara farten, och inom en timme är jag klar.

Och tyngden över mina axlar som gör mig så slut kommer försvinna... Då är ett moment klart och jag kan sätta mig med studierna utan att känna tyngden från städningen. För då är den klar. Men jag gör inte det...

Jag sitter kvar och tycker synd om mig själv för att jag är så patetisk och inte orkar lyfta på rumpan och starta igång...
Jag tycker synd om mig själv för att jag känner kravet på mig att jag måste fixa allt det. Trots att alla andra har exakt lika mycket krav, och vissa har säkerligen mer att göra än vad jag har.

Och då känner jag mig bara patetisk istället. Andra, dom slås minsann inte ner av lite städning, matlagning och plugg och annat.

Äh, det är bara å bita ihop och köra på, tänker jag då.
Men ändå så sitter jag kvar. Och varken pluggar eller städar eller fixar mat, eller tar disken....

Kram
Ciaknas

  • Comments(0)//bloggen.ciakarlsson.se/#post429